Adres : Stahlstr. 44, 65428 Rüsselsheim am Main, Almanya
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Akreditasyon Numarası
2023-025
Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Akreditasyon Tarihi
24.02.2023
Akreditasyon Bitiş Tarihi
24.02.2028
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | -Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri taze ve uzun ömürlü ürünler |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | -Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Keklermaltüller (tüm çeşme halâl tüketimi kapsayacaklar dahil) -Çorba ve Kuru Hazır Tiyecekler -Bebek ve Çocuk Gıdaları -Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar -Konserve Gıdalar -Yemeklik Yağ Takımları -Gıdada Kullanılan Tuz |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo)kimyasalların Üretimi | -Gıda katkı maddelerinin üretimi -İşlem yardımcılarının üretimi -Vitamin üretimi -Mineral üretimi -Biyolojiler üretimi -Aroma vericilerin üretimi -Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Stahlstr. 44, 65428 Rüsselsheim am Main, Germany
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2023-025
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
24.02.2023
Expiry Date
24.02.2028
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and long-life milk products |
CIV | Processing of ambient stable products |
• Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oilseeds • Food Grade Salt |
|||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |